Interview: best practices in e-mailmarketing

In aanloop naar Marketing Technology Day op 7 november interviewen we in onze podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat! In deze podcast spreken we met Robert Rebergen, Managing Partner bij E-Village E-mailmarketing.

E-mailmarketing: praktische verbetertips

Robert zal op Marketing Technology Day de case van Drukwerkdeal presenteren. In de podcast blikt hij vooruit op deze presentatie. Robert geeft praktische tips om je e-mailmarketing campagnes te verbeteren. Verbeteringen waarmee je direct aan de slag kunt. E-Village publiceert jaarlijks de Nationale E-Mailbenchmark en E-Village stuurt miljoenen e-mails per dag. Aan de hand van die cijfers geeft Robert aan waar je zou kunnen verbeteren, als er 1 partij is die het weet is het E-Village!

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *