Interview: data is het nieuwe goud

In aanloop naar Marketing Technology Day op 7 november interviewen we in onze podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat! Vandaag spreken we met Levi Witbaard. Levi is marketing manager bij OBI4wan:┬áde tool voor social media monitoring, webcare, messaging, publishing en social analytics. In het interview dat Elias Crum (Marketing Guys) met hem heeft geeft Levi zijn visie over trends in social en blikt hij vooruit op zijn presentatie op Marketing Technology Day 2017 op 7 November aanstaande. De presentatie zal hij houden met ‘dataguru’ Tom Hooijer van het digitale activatiebureau Goud Uberconnected.

Social media trends: data is het nieuwe goud

“Alles draait om inzicht in data’ is een van de quotes die je in deze podcast terug zult horen van Levi. Tijdens de presentatie die hij zal verzorgen zal dit dan ook het thema zijn: “Data is het nieuwe goud”. Levi deelt in de podcast zijn inzichten en visie op trends die hij waarneemt in social. Zo ziet hij een beweging richting waardevolle connecties op social. Het gaat daarbij om echte connecties , dus niet de hoeveelheid maar de kwaliteit telt. Daarnaast is er een trend richting personalisatie en ziet hij de inzet van Artificial Intelligence toenemen. Luisteren dus!

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *