Interview: de learnings van de marketing automation software implementatie bij The Datacentergroup

In aanloop naar Marketing Technology Day op 7 november interviewen we in onze podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat! In deze editie hebben we een interview met Lisa da Licho (marketing manager) en Mir Verkaaik (Marketing & Brand Manager) van The Datacentergroup. Zij hebben het afgelopen jaar een succesvolle implementatie van een marketing automation softwarepakket meegemaakt en afgerond.

De learnings van de marketing automation implementatie

In de podcast vertellen Lisa en Mir over de implementatie van het marketing automation software pakket dat ze samen met Marketing Guys hebben geïmplementeerd. Het afgelopen jaar is in een geleidelijk traject de automation software van Act-On bij The Datacentergroup geïmplementeerd en daaruit zijn een aantal handige leerpunten gekomen waar je als bedrijf dat ook overweegt met automation aan de slag te gaan veel aan kunt hebben. Denk hierbij aan de wijze van implementeren (geleidelijk vs. big bang), de rol van een implementatie partner en de manier waarop een marketingteam moet gaan denken als er automation software wordt gebruikt. Ook vertellen ze over de combinatie van Act-On met het Salesforce.com crm systeem.

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *