Interview: de mogelijkheden van chat in de online customer journey

In aanloop naar Marketing Technology Day op 7 november interviewen we in onze podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat! Deze keer een interview met Nick Blom, de CEO van LiveChat Service. LiveChat is marketleider op het gebied van chatdienstverlening.

Mogelijkheden van chat in de online customer journey

Nick heeft jarenlange ervaring met de inzet van chat op allerlei verschillende websites voor klanten. Hij weet dus wat wel en wat niet werkt. Belangijke informatie om te weten als je met chat aan de gang wilt gaan. Zo geeft hij praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Ook geeft hij een aantal benchmark cijfers over de resultaten van chat. Die cijfers zijn op zijn zachtst gezegd opmerkelijk en je vraagt je af waarom chat nog niet vaker wordt ingezet. Luisteren dus! In 20 minuten ben ook jij enthousiast, dat garanderen we je.

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *