Interview speaker Marketing Technology Day: Igor Jurgens (Klipfolio) on realtime dashboarding

In aanloop naar 7 november interviewen we op de Marketing Technology podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat!

Realtime online marketing dashboards

Bij Marketing Guys geloven we in de kracht van data; de praktijk in online marketing is echter dat je een enorme berg aan data kunt verzamelen omdat alles meetbaar is. Risico hiervan is dat je in eerste instantie enthousiast met de data aan de slag gaat. Je logt wekelijks in op Analytics, AdWords, je marketing automation tool en alle andere tools die rapportages leveren. Erg mooi maar ook erg omslachtig. Dat leidt er vaak toe dat er niet meer naar de data wordt gekeken. En dat is jammer, vooral omdat de data uiteindelijk basis is voor goede beslissingen. Een realtime dashboard geeft je inzicht in alle -voor jou belangrijke- databronnen in 1 overzicht. Klipfolio is 1 van de leveranciers van dashboarding software. In deze editie van de marketing technology podcast hebben we daarom een interview met Igor Jurgens van Klipfolio. Igor doet op Marketing Technology Day een live (remote) demonstratie van de mogelijkheden.

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *