Interview speaker Marketing Technology Day: Jenny Beibl (Act-On) on adaptive journeys

In aanloop naar 7 november interviewen we op de Marketing Technology podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat!

Adaptive journeys, machine learning en artificial intelligence.

In deze podcast hebben we een (engelstalig) interview met Jenny Beibl. Zij is binnen Europa, het Midden Oosten en Africa (EMEA) voor Act-On Software verantwoordelijk voor het partnerkanaal. In deze hoedanigheid heeft ze dagelijks te maken met vraagstukken rondom marketing automation. Wij hebben haar specifiek gevraagd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing technology. In het interview geeft ze naast de verschillen tussen Europa en de VS ook aan wat we kunnen verwachten. Zo zijn machine learing en artificial intelligence hot topics waar Act-On op inspeelt middels de adaptive journeys. Daarnaast ziet zij in B2B een sterke focus ontstaan op social media ROI.

Jenny zal op Marketing Technology Day 2 deelsessies houden. De eerste gaat over de adaptive journeys waarin zij dit aan de hand van voorbeelden duidelijk zal maken. In de 2e sessie zal Jenny ingaan op de vergaande mogelijkheden van het koppelen van marketing automation aan social media. Daarin komt bijvoorbeeld het doormeten van de ROI naar voren. Tijdens Marketing Technology Day heb je de kans om 1-op-1 met Jenny te spreken over jouw vraagstukken!

De volgende podcast wordt volgende week gelanceerd en daarin hebben we een inteview met Igor Jurgens van Klipfolio over dashboarding.

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *