Interview speaker Marketing Technology Day: Marco van den Bosch – Marketing & Sales Director bij PAL-V, de eerste vliegende auto

In aanloop naar Marketing Technology Day op 7 november interviewen we in onze podcast de verschillende sprekers. De komende weken worden de interviews gepubliceerd en kun je alvast een voorproefje krijgen op wat er komen gaat!

Wat martech doet voor PAL-V, de eerste vliegende auto ter wereld

In deze editie van de podcast hebben we een interview met Marco van den Bosch. Hij is de marketing en sales director voor PAL-V, de eerste vliegende auto ter wereld. PAL-V staat aan de vooravond van een marktintroductie van het eerste model. Aan aandacht geen gebrek zo vertelt Marco, de kunst is echter de miljoenen fans te onderscheiden van potentiƫle kopers. Op social media, website, kranten en internationale TV wordt al heel veel over de PAL-V gesproken namelijk waardoor er online heel veel traffic op afkomt. Marketing Technology helpt PAL-V om klantprofielen op te bouwen, kijker van kopers te onderscheiden en slim met de middelen om te gaan. Meer hoor je van Marco in de podcast.

Marketing Technology Podcast op iTunes, Podbean en Youtube

Wij plaatsen de Marketing Technology Podcast op 3 verschillende platforms om voor iedereen de toegankelijkheid te kunnen garanderen. Wil je geen enkele aflevering missen? Abonneer je dan via iTunes of Podbean op de podcast of volg ons Youtube Channel.

Met korting naar Marketing Technology Day?

In de podcasts wordt een aanbieding gedaan om met een enorme korting op 7 november naar Marketing Technology Day te komen? Luister daarom goed naar de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *