Marketing Hero 
bij Marketing Guys worden?


Kom dan op 11 oktober 2018 speeddaten!

Pak deze unieke kans ⤴

Word een Marketing Hero bij Marketing Guys!

Bij Marketing Guys zijn we gek op nieuwe technology. Daarom organiseren we Marketing Technology Day en zijn we één van de marktleiders op het gebied van marketing automation en data driven marketing. Ons enthousiasme wordt opgemerkt in de markt en heel veel nieuwe klanten weten hun weg naar ons te vinden. Denk aan partijen als AFAS Software, Flynth Accountants, Obi4Wan en het Oostenrijks Toeristenburo. Stuk voor stuk vertrouwen ze op onze expertise.

Wij hebben de ambitie om deze groei door te zetten. Sterker nog: we willen binnen een paar jaar in de top 5 van Nederland staan. Daar hebben we nieuwe enthousiaste ‘Guys and Gals’ voor nodig. We zoeken collega’s die met ons mee willen groeien. We snappen dat jij als professional niet zomaar die overstap maakt, maar dat je eerst wilt weten hoe die Marketing Guys eigenlijk in het echt zijn. Daarom organiseren we tijdens Marketing Technology Day een speeddate. Daarin heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met onze mensen: wellicht jouw toekomstige collega’s!

Vacatures bij Marketing Guys
Wij hebben momenteel onder andere de volgende vacatures:

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Solliciteer, plan een speeddate en kom gratis naar Marketing Technology Day

Wij komen graag met je in contact als je (mogelijk) op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. We bieden je een gratis kaart aan als je in het contactformulier je gegevens achterlaat, voldoet aan het profiel en je voorkeuren voor de speeddate aangeeft. Wij bellen je vervolgens en plannen de speeddate met je in.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Marketing Guys? Bel of mail dan direct met Elias Crum, de oprichter van Marketing Guys. Elias is bereikbaar via 033-7370250 of e.crum@marketingguys.nl

Menu