Deze sprekers maken
tijdens MTD 2018
van jou een
Marketing Hero!

Ivo-Ouwerkerk

Ivo Ouwerkerk

Dagvoorzitter Marketing Technology Day
Een inspirator! Dat is wat Ivo is. Hij zal tijdens Marketing Technology Day als dagvoorzitter alles in het werk stellen om de sprekers te introduceren, verhelderende vragen te stellen en er simpelweg een leuke en waardevolle dag voor alle bezoekers van te maken.
Katie-Jameson

Katie Jameson

Head of EMEA Marketing, Act-On
Katie is Head of EMEA Marketing bij Act-On. Katie vertelt over het succesvol inzetten van marketing automation. Hoe werkt het? Wat zijn de succesfactoren en met welke kritische aspecten moet je rekening houden? Katie vertelt je er alles over tijdens Marketing Technology Day!
Chantal-Hulst

Chantal Hulst

Online Marketeer bij Flynth adviseurs en accountants
Chantal is verantwoordelijk voor o.a. de implementatie van Marketing Automation en de uitvoering van de contentstrategie bij Flynth, adviseurs en accountants. Flynth is nu een half jaar operationeel met Act-On en Chantal deelt haar tips en lessons learned.
Jop-Hessel

Jop Hessel

Online Marketeer, AFAS Software
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties te automatiseren uit alle branches. Zij zijn toonaangevend op het gebied van marketing en delen hun kennis graag met jou.

Viktor Wubbe

Managing Director bij MIBTL Media B.V.
MIBTL Media is specialist in programmatic mobile advertising. Samen met het Oostenrijks Toeristenbureau maakte Viktor onlangs een enorm succesvolle campagne met een zeer hoge engagement score. Hij laat zien hoe de campagne eruit zag en geeft tips hoe mobile advertising succesvol in te zetten.
Mirjam-Hoogerman

Mirjam Hoogerman

Marketing Manager bij Austrian National Tourist Office
Mirjam inspireert en informeert liefhebbers over het vakantieland Oostenrijk. Samen met MIBTL zette zij onlangs een campagne op die wintersporters in Oostenrijk liet zien hoe mooi Oostenrijk ook in de zomer is. De campagne had een enorme engagement score. Tijdens Marketing Technology Day vertellen ze er meer over.

Elias Crum

Online strateeg en Oprichter Marketing Guys
Elias is de oprichter van Marketing Guys en online strateeg met een specialisatie en fascinatie in marketing technology. Hij is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en in staat deze te vertalen naar online resultaat: Helping Companies Succeed!
Martin-van-Kranenburg

Martin van Kranenburg

Docent, trainer & Businesscoach conversie optimalisatie, online persuasion en realtime beïnvloeding
Conversion is in the brain! Van een bezoeker een boeker maken. Conversie dus! Wil je meer halen uit je website? Bezoekers verleiden tot de gewenste (trans)acties? Wil je leren hoe het brein van je bezoeker werkt en hoe je dit kan positief kan beïnvloeden?
James-Carbary

James Carbary

Co-Host of B2B Growth Podcast on Apple Podcasts
James zal je praktische tips geven over hoe je een zakelijk podcast opstart. Hij is een van de oprichters van de succesvolle B2B Growth Podcast. Hij deelt zijn kennis online vanuit Florida.

Peter Bell

Senior Director of Marketing at Marketo
Peter is marketing director bij Marketo (EMEA). Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing heeft Peter bijgedragen aan het succes van een portfolio van merken in de software en digitale media-industrie, waaronder Microsoft Surface, Skype, Xbox, MSN en Windows.
Menu